Onze vloeren

Meer dan dekvloeren

Cement dekvloeren

Cement dekvloeren vormen de basis voor een vloerafwerking zoals tapijt, parket, laminaat, tegels, pvc of een andere vloerbedekking. Ook vloerverwarming is toepasbaar in de cement dekvloer.

Zonder een zandcement dekvloer is een vloerafwerking naar keuze eigenlijk onmogelijk, want bijvoorbeeld alleen de betonvloer is hier (meestal) niet vlak genoeg voor.

Vloerenbedrijf Lelie is dé specialist op het gebied van cement dekvloeren.

Vloeren met vloerverwarming

Denkt u bij het aanpakken van uw vloer ook aan vloerverwarming? Dan denken wij graag met u mee. Vloerverwarming biedt tal van voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat dankzij de gelijkmatige warmteverdeling sneller een comfortgevoel bereikt wordt.

Vloerverwarming is uitstekend te installeren als hoofdverwarming, maar ook te gebruiken als basisverwarming door eenvoudig de watertemperatuur te verlagen.

Vloersystemen (all-in-one)

Wij bieden all-in-one vloersystemen. We starten met een goede isolatie, vervolgens plaatsen we de door u gekozen vorm van vloerverwarming en tenslotte zorgen we voor een egale cement dekvloer.

Vloerenbedrijf Lelie is actief in de nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Dus ook voor een vloersysteem in een kleine aanbouw of garage bent u bij ons aan het juiste adres.

Geïmpregneerde vloeren

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het impregneren van uw cementvloer. Dit wordt gedaan om de vloer te beschermen tegen vervuiling, tegen corrosie, tegen verwering en tegen vorstschade. Het is sterk water-, olie- en vuilafwijzend en de kleur van de ondergrond wordt beschermd.

Het is na het aanbrengen van de cementdekvloer vrij snel toepasbaar (doorgaans 3 weken).

Droogtijdversneller

De standaard droogtijd van een cement dekvloer is een centimeter per week. Met een droogtijdversneller is de vloer binnen één week volledig droog. Na 3 à 4 dagen kan er al een vorm van vloerbedekking overheen.*

Droogtijdversneller zorgt voor dezelfde kwaliteit, gladheid en druksterkte als een cementdekvloer. Ideaal wanneer er sprake is van een verbouwing of renovatie met een strakke deadline.

* vraag onze vloerenspecialist voor het exacte tijdstip wanneer de vloer belast mag worden.

Nieuwe dekvloer nodig? Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan.